Home

Welkom op de site van Dierfysiotherapie Drenthe.

Let op: In verband met een overvolle agenda en mijn opleiding als chiropractor voor paarden heb ik besloten om voorlopig geen nieuwe honden-patiënten aan te nemen.

Wanneer uw paard of huisdier pijn of problemen heeft met het bewegingsapparaat of het zenuwstelsel wilt u hier graag iets aan laten doen. Ook als er niets aan de hand is dan zijn preventieve checks belangrijk om uw dier fit en gezond te houden. In beide gevallen bent u bij Dierfysiotherapie Drenthe aan het juiste adres voor fysiotherapie, dry needling en high power laser therapie.

Ik ben erkend dierenfysiotherapeut.  Dierenfysiotherapeuten hebben de studie humane fysiotherapie doorlopen, waarna ze een post-HBO opleiding dierfysiotherapie succesvol hebben afgerond. Dierfysiotherapie is een door het Ministerie van EL&I beschermd beroep. In 2019 ben ik begonnen aan de opleiding Focus on the Equine Spine. Deze opleiding leidt dierenfysiotherapeuten en dierenartsen op tot Equine Chiropractor.

Op deze site kunt u meer informatie vinden over fysiotherapie bij dieren en hoe Dierfysiotherapie Drenthe u hierbij kan helpen. Ook voor een workshop of een lezing kunt u contact met mij opnemen. Denk hierbij aan een workshop paarden- of hondenmassage, een workshop hoe houd je je paard soepel of een lezing over het paard in beweging.

werkwijze
Lasertherapie
Tarieven

Wilt u weten of uw dier goed in zijn vel zit?